Over mij

Over mij

Hi! ik ben Karla, ik kom uit Mexico en woon in Nederland met mijn man en mijn 2 geweldige kinderen. Ik ben gediplomeerd levenscoach en mindfulness trainer, gepassioneerd door holistisch welzijn en persoonlijk ontwikkeling. Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt tot op de rand van een burn-out, besloot ik mijn levenspad te veranderen in iets dat meer zou aansluiten op het doel van mijn ziel.

 

Mijn lichaam stuurde me al heel lang signalen, maar ik wilde gewoon niet luisteren, ik ging door. Omdat dat is wat we doen, toch?

 

Als werkende moeder, buitenlandse die zich constant probeerde aan te passen aan de nederlandse cultuur, werd het me op een gegeven moment allemaal te veel, tot het punt dat ik mezelf niet meer herkende. Ik wist zeker dat het anders kon. Maar ja, het is moeilijk om het te beseffen als de wereld je vertelt dat dit normaal is.

 

Nou, laat me je iets vertellen, het is niet normaal, en ja, het is mogelijk om op een bewuste manier te leven en op een manier die in lijn is met je waarden en levensdoel. Maar om dat te doen, moet je teruggaan naar je essentie en je levensdoel vinden. En dat is precies wat ik deed!

 

Mijn reis in zelfontwikkeling begon 10 jaar geleden. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in holistisch welzijn en heb daarom de afgelopen jaren verschillende zelfontwikkeling trainings en opleidingen gevolgd, dus dit was niet helemaal nieuw voor mij. Het verschil is dat ik deze keer besloot dat ik het waard vond om tijd aan mezelf te besteden en bijna fulltime in mijn zelfontwikkeling te investeren. Het voelde alsof ik een transformatie doormaakte, alsof ik klaar was om de volgende grote stap te zetten; en ik besloot het te omarmen en die visie – die mij niet losliet- te gaan volgen.

 

Dit is hoe Mayan Holistic werd geboren. Mayan Holistic is de combinatie van twee van mijn grootste passies, holistisch welzijn en persoonlijk ontwikkeling. Door Mayan Holistic bied ik 1: 1 coaching sessies, mindfulness trainings en workshops.

Benieuwd om met mij samen te werken?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven