Coaching

Terugkeren naar je kern en stap in het leven waar je absoluut van houdt!

Je vraagt ​​je af of dit alles is wat het leven te bieden heeft, je hebt het gevoel dat er iets zinvollers en bevredigender moet zijn. Je hebt het gevoel dat je dingen anders wilt doen, maar je weet niet zeker hoe je het moet doen of waar je moet beginnen.

Net zoals er geen ‘one size fits all’ is, is er geen ‘éen pad’ of ‘de goede pad’ maar er is zeker één pad dat volledig zal aansluiten bij wie je bent, bij je missie en visie en daardoor zal je het gevoel van vervulling hebben.

Wanneer je je acties en gedachten afstemt op je levensdoel, breidt zich een verbazingwekkende wereld van mogelijkheden voor je open. Het is geen magie, dit is wat er gebeurt als energie op één lijn ligt.

En als je in staat bent om verbinding te maken met je kern en te leven volgens je waarden, ga je met gemak en flow door het leven. Je zult zien dat de externe factoren je minder gaan beïnvloeden omdat je verankerd bent in die unieke essentie van jou. Je zult zien hoe het leven zich op een verbazingwekkende manier begint te ontvouwen.

Tijdens mijn 1: 1 coachingsessies zal ik je begeleiden door je eigen transformatiepad en je met praktische hulpmiddelen laten zien hoe je je kunt verbinden met je essentie, zodat je zelfverzekerde keuzes kunt maken die je vooruit helpen en om je volledige potentieel te bereiken.

Hoe werkt het?
Tijdens de eerste gratis video call leren we elkaar kennen en kijken we wat je wensen en doel zijn. Op basis van je wensen en doelen definiëren we hoe we de coaching gaan aanpakken en stuur ik je een voorstel voor het coachingstraject.
Als je akkoord gaat met het voorstel, beginnen we met de coaching sessies!

Ik bied éen coaching programma aan: Van Kern naar Kracht, een transformationeel coaching programma ontworpen om je te helpen verbinden met je kern en in je kracht te komen staan.

Naast mijn coaching programma bied ik ook individuele sessies aan. Het aantal sessies varieert afhankelijk van het onderwerp en de complexiteit ervan. Gemiddeld duurt een coachingsprogramma tussen de 5 en 10 sessies (als het geen vooraf bepaald programma is). Je kunt ervoor kiezen om de coaching sessies live of via een videogesprek te doen. Wandelcoaching is ook mogelijk en zeker een geweldige manier om contact te maken met jezelf en de natuur.

Een overzicht en beschrijving van mijn coaching aanbod vind je op de homepage.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven