Welkom_old

Welkom bij Mayan Holistic, een plekje dat is gecreëerd met het doel om jou te inspireren en om je intuïtie en levensdoel met elkaar te verbinden zodat je het leven kunt betreden waarvoor je bedoeld bent.

Door middel van mijn 1:1 coaching sessies, workshops en retraites, probeer ik je te helpen af te stemmen op jouw waarheid, zodat je je leven kunt leven vanuit je hoogste doel en je je volledige potentieel kunt bereiken.
De inspiratie en een aantal methodes komen voort uit de eeuwenoude Maya-wijsheid en worden toegepast tijdens mijn workshops, massages en retraites.

De Maya’s geloofden dat het fysieke lichaam een ​​verlengstuk was van de ziel.

Bij Mayan Holistic eren we niet alleen hun wijsheid maar streven we er tevens naar om uw intuïtie en potentieel in de hedendaagse
samenleving hiermee te verbinden.

Terugkeren naar je kern en stap in het leven waar je absoluut van houdt!

Hi! Ik ben Karla, levenscoach en masseuse met een passie voor holistisch welzijn en de wijsheid van mijn voorouders. Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt tot op de rand van een burn-out, besloot ik mijn levenspad te veranderen in iets dat meer zou aansluiten bij het doel van mijn ziel.

Laat me je door je eigen transformatiepad volgen, leer je doel na te leven en je grootste potentieel te bereiken.


		

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven