Coaching - Mindfulness - Workshops

FROM YOUR ESSENCE AND INTO YOUR POWER

Vanuit je essentie in je kracht

Welkom bij Mayan Holistic, opgericht met het doel om jou te inspireren om je kern en levensdoel met elkaar te verbinden zodat je in je kracht stap.

Door middel van mijn 1:1 coaching sessies, workshops en retraites, help ik je in lijn te komen met jouw waarheid, zodat je je leven kunt leven vanuit je hoogste doel en je je volledige potentieel kunt bereiken.
De inspiratie en een aantal methodes komen voort uit de eeuwenoude Maya-wijsheid en worden toegepast tijdens mijn workshops, massages en retraites.

De Maya’s geloofden dat het fysieke lichaam een ​​verlengstuk was van de ziel.

Bij Mayan Holistic eren we niet alleen hun wijsheid maar streven we er tevens naar om jouw intuïtie en potentieel in de hedendaagse
samenleving hiermee te verbinden.Terugkeren naar je kern en stap in het
leven waar je absoluut van houdt!


Hi! Ik ben Karla, gediplomeerd holistisch levenscoach met een passie voor holistisch welzijn en de wijsheid van de pre-hispanische culturen. Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt tot op de rand van een burn-out, besloot ik mijn levenspad te veranderen in iets dat meer zou aansluiten bij het doel van mijn ziel.

Laat me je door je eigen transformatiepad leiden, leer je doel na te leven en je grootste potentieel te bereiken.

What our clients say...

"Karla, is een zeer professionele persoon in haar werk als coach, ze geeft je veel vertrouwen, je voelt je heel ontspannen met de tools en activiteiten die je gebruikt bij de ontwikkeling van de sessies. Karla begeleidt je en helpt je het doel te visualiseren dat je wilt bereiken. -Betty "

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven