Coaching - Workshops - Training

FROM YOUR ESSENCE INTO YOUR POWER

Vanuit je essentie in je kracht

Welkom bij Mayan Holistic Coaching, opgericht met het doel om jou te inspireren om je kern en levensdoel met elkaar te verbinden zodat je in je kracht stap.

Mijn passie is om mensen te begeleiden om terug te keren naar hun kern en vanuit daar volledig te kunnen leven.

Tijdens mijn 1:1 coachingsessies begeleid ik je met praktische tools

om in beweging te komen en je bewustwording te vergroten. Daardoor kom je elke keer dichter bij je doel.

Op deze manier krijg je inzichten en kom je tot de kern van je situatie/uitdaging, en kan je met vertrouwen de volgende stappen nemen. Zo kom je weer in je kracht te staan, in balans en kan je alles uit het leven halen.

Wanneer je je passie afstemt op je doelen, ben je al halverwege!

 Terugkeren naar je kern en stap in het
leven waar je absoluut van houdt!


Hi! Ik ben Karla, gediplomeerd holistisch levenscoach en mindfulness trainer met een passie voor holistisch welzijn en persoonlijk ontwikkeling. Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt tot op de rand van een burn-out, besloot ik mijn levenspad te veranderen in iets dat meer zou aansluiten bij mijn levensdoel.

Als je voelt dat het tijd is om in beweging te komen maar je weet niet precies hoe, help ik je graag om die beweging in te zetten!

What our clients say...

"Although I had never participated in something similar and was uncertain as to how it may be, I can happily say that the Mayan Holistic Night exceeded my expectations. The meditation, cacao sensory experience, and Mayan rituals proved to be the perfect combination for an open mind and open heart. I look forward to continuing my journey of self-discovery and self-care at future workshops"

Emmy

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven