Coaching

Coaching

Vanuit je essentie in je kracht !

Je vraagt ​​je af of dit alles is wat het leven te bieden heeft, je hebt het gevoel dat er iets zinvollers en bevredigender moet zijn. Je hebt het gevoel dat je dingen anders wilt doen, maar je weet niet zeker hoe je het moet doen of waar je moet beginnen.

Als je voelt dat het tijd is om in beweging te komen maar je weet niet precies hoe, help ik je graag om die beweging in te zetten!

Net zoals er geen ‘one size fits all’ is, is er geen ‘éen pad’ of ‘de goede pad’ maar er is zeker één pad dat volledig zal aansluiten bij wie je bent, bij je missie en visie en daardoor zal je het gevoel van vervulling hebben.

Tijdens de coachingsessies begeleid ik je met praktische tools om in beweging te komen en je bewustwording te vergroten. Daardoor kom je elke keer dichter bij je doel.

Op deze manier krijg je inzichten en kom je tot de kern van je situatie/uitdaging, en kan je met vertrouwen de volgende stappen nemen. Zo kom je weer in je kracht te staan, in balans en kan je voluit leven en je volledig potentieel bereiken.

Mijn coaching is gericht op zelfontwikkeling, burn-out, stressmanagement, werk-privé balans, talent ontwikkeling, zingeving, vitaliteit en leiderschap.

Hoe werkt het?
Tijdens de eerste gratis video call leren we elkaar kennen en kijken we wat je wensen en doel zijn. Op basis van je wensen en doelen definiëren we hoe we de coaching gaan aanpakken en stuur ik je een voorstel voor het coachingstraject.
Als je akkoord gaat met het voorstel, beginnen we met de coaching sessies!

Ik bied éen coaching programma aan: Van Kern naar Kracht, een transformationeel coaching programma ontworpen om je te helpen verbinden met je kern en in je kracht te komen staan.

Naast mijn coaching programma bied ik ook individuele sessies aan. Het aantal sessies varieert afhankelijk van het onderwerp en de complexiteit ervan. Gemiddeld duurt een coachingsprogramma tussen de 5 en 10 sessies (als het geen vooraf bepaald programma is). Je kunt ervoor kiezen om de coaching sessies live of via een videogesprek te doen. Wandelcoaching is ook mogelijk en zeker een geweldige manier om contact te maken met jezelf en de natuur.

Een overzicht en beschrijving van mijn coaching aanbod vind je op de homepage.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven